Team CaWalli drivs av stallchefen Joakim Wiedesheim som är en 43 årig hallänning bosatt i Torup. Teamnamnet CaWalli kommer från det italienska ordet cavalli som betyder hästkrafter och W står för första bokstaven i Wiedesheim. Som aktiv inom motorsport har Joakim ett förflutet inom karting samt flertalet år som funktionär och involverad i motorsportteam.
Teamet startades upp hösten 2003 som en avknoppning av Ferrita Racing. Teamets målsättning är att vara en resurs för såväl den yttersta eliten som en plantskola för talanger med ambitioner inom motorsporten. Under teamets 7 verksamma år har man haft stora framgångar både nationellt och internationellt. Totalt har team CaWalli tagit 10 mästerskapstitlar, 8 silver och 6 brons. Man har totalt 158 race segrar, 111 2.a platser och 81 3:e platser.
Team Cawalli försöka att försvara titeln i motorcyklarnas kungaklass Jack&Jones Trophy tillsammans Kawasaki.

Sedan 2005 har team CaWalli även arbetat på den internationella racingscenen och har dom senare åren utvecklat sin verksamhet. Detta projekt går under namnet sWe Management och för närvarande har man tre förare som försvarar färgerna internationellt:

Felix Rosenqvist, 2010 körde Felix i tyska ATS Formel 3 Cup
Jimmy Johansson, 2010 körde jimmy i tyska GT Mästerskapet med en AUDI R8
Andreas Simonsen, 2010 års mästare i tyska Seat Leon Supercopa


joakim Teamchef: Joakim Wiedesheim
Mobiltelefon 0709- 42 39 93
Mail:  joakim@cawalli.se